luni, 25 august 2008

Patura de Nori


Posted by Picasa

14 comentarii:

nekowillicat spunea...

cat de frumos...

Anonim spunea...

nu-mi place... sinistru...

nuambani spunea...

Doamne cat de frumos ... sunt si am fost fermecat de japonia ... este unul dintre visele mele (pe care nu cred ca le voi realiza) sa vizitez japonia... si in general asia... ce aer mistic !!

Dacian spunea...

Iti mai amintesti Craciunul?
Pentru ca iti propunem sa scrii o amintire a ta despre Craciun pe blogul nostru colectiv.
O zi buna!

Anonim spunea...

chiar romantic... :)

**************

www.iperbid.ro Licitatii Online fara Tarife!

Licitatii, anunturi, magazine, pe GRATIS...

spy100 spunea...

www.azurgo.1o.ro
Un Multi Search Engine misto

Mutari spunea...

O patura de vis.. Daca era aparatul mai bun si iesea mai clara o puneam pe desktop.. Dreaming..

mobila la comanda spunea...

Iarna e si mai de vis

wildthing spunea...

Salut, ne-am gandit sa venim in ajutorul blogerilor din Romania cu un articol de senzatie! Lentile de contact colorate Get Wild ! Am realizat textul, am optimizat forma, am pus titlul, tagurile, am strans pozele, le-am redenumit, am atasat pana si graficele ce atesta cautarea pe Google a acestui subiect si ti-am urat mult succes!

Am facut tot ce trebuia ca sa fi sigur ca postul iti va aduce un trafic mare de pe Google. Deasemenea, magazinul Get Wild este cel mai mare magazin de piercing si accesorii din Romania, toate produsele sunt aduse din Anglia si brand-ul are notorietate!

Totul e gata facut, noi te ajutam cu articolul si pe tine te rugam sa ne ajuti cu un post pe frumosul tau blog. Te rugam sa lasi si link-ul care trimite catre magazinul www.getwild.ro si daca iti place ideea te rugam sa ne contactezi pentru a primii pe viitor mai multe articole de la noi (contact@getwild.ro).

Pentru a downloada articolul si pozele urmeaza link-ul urmator, le-am uploadat pe transfer.ro pentru a usura transferul.

http://dl.transfer.ro/Lentile_Colorate-transfer_RO-22apr-746f93.zip


Multumim, o zi frumoasa!
Get Wild!

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Alfablogs spunea...

Inscriet-ti si tu blogul in AlfaBlogs si noi avem grija sa aiba parte de atentia pe care o merita

tv online spunea...

Salut, esti interesat de un schimb de link-uri cu http://onesitetv.com/tvonline/country/Romania/partners.htm ?
Site-ul este de tv online, cu multe posturi tv din Romania. Multumesc frumos.

Alina spunea...

Daca doriti sa aflati mai multe detalii referitoare la magazinele online, accesati limk-ul http://www.creare-magazin-online.ro/

download firefox spunea...

Salut,
Te intereseaza un schimb de link-uri cu
http://downloadfirefox14.blogspot.com/
site-ul este cu informatii despre browserul
Mozilla Firefox.
Multumesc frumos.